نقد و بررسی خبر : تلسکوپ جیمز وب چشم به فضا گشود

منبع خبر : اخبار هوا فضا .
🔴 جیمز وب چشم به جهان گشود!🔸در روز 11 مارس ناسا جدیدترین تصویر از جیمز وب را منتشر کرد که نشان میدهد آیینههای این تلسکوپ به طور کامل تراز شدهاند. نکته جالب درباره نمای بالا این است که جیمز وب موفق به شکار چند کهکشان هم شده است. ستاره روشنی که در مرکز واقع شده «HD 84406» نام دارد.
نقد و بررسی خبر و تصویر جیمز وب از کهکشان HD 84406

پیش از شروع نقد و بررسی ابتدا یک تمرین برای شما در اینجا کرده ایم :
شما میتوانید نور دهی و کنتراست تصویر رو مقداری کم و زیاد کنید تا جعلی بودن تصویر برایتان مشخص شود .!
همچنین اگر نور موبایلتان را نیز مقداری کم و زیاد کرده و روی تصویر اندکی زوم کنید متوجه سوتی ناسا خواهید شد.
استفاده از الگو هایی یکسان و کپی و پیست نقطه های به ظاهر کهکشان هم بسیار به چشم میخورد.
درصورتی که توانایی کار کردن با فتوشاپ را ندارید ، ما نقد و بررسی این تصویر را برایتان در قسمت پایین ارائه خواهیم کرد
نقد و بررسی تخصصی سوتی ناسا ( جیمز وب / تصویر کهکشان HD 84406 )
این تصویر ناسا پر از ایرادات هست که به سادگی ثابت میکنه تصویرشون جعلی هست وبا رایانه توسط یک گرافیست ساخته شده است.!





به مربع ها و مستطیل های چهارگوش در نقاط مختلف تصویر دقت کنید.
این کهکشان ها و.. تصاویر از پیش ساخته شده با فرمت jpg هستند و این تصویر ترکیبی از چندین تصویر ریز و درشت است بدلیل اینکه ابتدا باید ابجکت های درون تصویر یعنی همون کهکشان ها رو دوربری میکردن و بدون پس زمینه با فرمت png ذخیره میکردند ولی چنین کاری نکردند و همین بزرگترین اشتباه آنها بوده.
گرافیست های ناسا در طراحی اخیرشان قیمه هارو ریختند توی ماست ها و اینطوری تصویر اصلیشون از نظر گرافیکی پر از ایرادات ضایع شده است.
علت این خرابی ها در اثر گرافیکی و هنری ناسا ، درواقع پس زمینه های دوربری نشده اشیاء استفاده شده در تصویرشان است بدلیل اینکه پس زمینه های هریک از ابجکت هاشون کد رنگی خاصی داشتن که با پس زمینه اصلیشون سازگاری نداشته و با ادیت کردن رنگ و نور این تفاوت ها چند برابر بیشتر آشکار می شوند ونشان میدهند که این تصویر جیمز وب ، با چندین قطعه عکس کوچک و بزرگ ترکیب و منتشر شده.
درصورت اصل بودن تصویر ، با توجه به کارهایی که در فتوشاپ انجام داده ایم برای اصالت سنجی تصویر ، هرگز نباید چنین نتیجه ای بدست می امد ! در نتیجه این تصویر ناسا کاملا فیک بود ناسا بارها از الگو هایی دقیقا یکسان در ابعاد کوچک و بزرگ استفاده کرده است و شما نیز میتوانید از همین روش برای اصالت سنجی این تصویر ناسا یا سایر تصاویر سازمان انیمیشن سازی ناسا استفاده کنید.
مستند مرتبط :