انسان های غول پیکر (2)

انسان های غول پیکر (2) – تارتاریا

تاریخ رسمی مدرن یک قدرت بزرگ جهانی را پنهان می کند که تا اواخر قرن نوزدهم وجود داشت. انسان های غول پیکر (تارتاریا/تارتاریان) یک امپراتوری با پرچم، نشان، دولت و جایگاه ویژه خود در نقشه ها بود.

اصطلاح تارتاریا از پادشاهی تاتار چینی گرفته شده است که توسط چنگیز خان، امپراتور معروف تأسیس شد. تاتارها نژادی ترک هستند که از تبار هورد طلایی قرون وسطی می‌آیند.

گروه ترکان طلایی بخشی از امپراتوری مغولستان بود که توسط چنگیز خان تأسیس شد و بعدها اسلام را دین رسمی خود کرد؛ جهان در آن زمان به مردم تارتاریا به عنوان غول نگاه می کرد و این از بقایای هنرها و آثار باستانی باقی مانده از آن تمدن مشهود بود.

تارتاریا درست مانند تمدن گمشده آتلانتیس و قاره های گمشده لموریا و مو است.

قلمرو آن بیشتر دنیای مدرنی را که امروز می شناسیم را پوشش می داد، اما به نوعی بی سر و صدا در روسیه و برخی کشورهای دیگر گنجانده شد.

زمانی در قرن هجدهم، تارتاریا با مساحتی بیش از سه میلیون و پنجاه هزار مایل مربع، بزرگترین کشور جهان بود.!

به نظر می رسد که تارتاریا یک استان واحد بوده است که بعدها به مناطقی مانند:

  • _تارتاریای کوچک
  • _تارتاریای شرقی
  • _تارتاری روسی
  • _تارتاریای چینی

تمدن تارتاری بیشتر دنیایی را که امروزه می شناسیم در بر گرفته است. از روسیه گرفته تا چین تا آفریقا، هند، استرالیا و نیوزلند تا آمریکای شمالی و جنوبی.

امپراتوری تارتاریا پس از فتح سیبری توسط روسیه بین قرن 18 و 19 پایان یافت و زمین هایی را که قبلاً متعلق به این ملت بود کاملاً تصرف کرد. اعتقاد بر این است که منطقه سیبری قبل از سقوط خود از یک پدیده غیرعادی لغزش (فرو رفتن زمین / خسف) رنج می برد، که باعث تخریب و دفن بسیاری از شهرهای بزرگ تارتاری شد و آنها را طعمه آسانی برای پادشاهی ها و کشورهای همسایه کرد.

قرن 18 و 19 آخرین کتاب سوزی و حذف دانش تاریخی این تمدن بزرگ است که حتی تنها 100 سال پیش شکوفا شده است.

بسیاری از فرهنگ تارتاریا توسط کمونیسم شوروی در دوران اتحاد جماهیر شوروی پنهان شده بود و همچنین توسط حزب کمونیست چین، تا جایی که تلاش هایی برای محو مشارکت تاریخی آن در درگیری های جهانی در قرون وسطی و مدرن صورت گرفت؛  با این حال، نقشه های باستانی زیادی وجود دارد که وجود تارتاریا را تایید می کند.

نشان و پرچم تاتاریا گریفین بود و گریفین بخشی از انسان، بخشی عقاب، بخشی شیر و بخشی گاو نر است که همیشه در نقشه ها و افسانه های آنها دیده می شود.

گریفین

گریفین

در نشان ها قنطورس، لاک پشت پرنده و کرگدن نیز وجود داشت.

قنطورس
قنطورس

دولت‌ها و نیروهای مهاجمی که تارتاریا را نابود کردند، کاخ‌ها و نیروگاه‌های قرمز آن را تصرف کردند و آنها را به دانشگاه، موزه، تئاتر، بانک و استان تبدیل کردند.

اتاق‌های بازرگانی، بورس اوراق بهادار، کلیساها، دبیرستان‌ها، دادگاه‌ها، بانک‌ها، دفاتر پست، کتابخانه‌ها، تئاترهای اپرا، مؤسسات تحقیقاتی پزشکی، کازینوها و جاذبه‌های گردشگری، و همچنین کلیساها، کنیسه‌ها و کلیساها، تاریخ خود را بازنویسی کردند.

گفته می شود که نیکولا تسلا کسی بود که انرژی آزاد را کشف کرد، اما تارتاریاها از آن آگاه بودند و فرکانس، ارتعاش، انرژی الکترومغناطیسی و فناوری پیشرفته ای را که ما امروزه مانند آن را نمی شناسیم، درک کرده و استفاده کردند. تمدن تاتار احتمالاً در قرن 19 تا 20 نابود شده است.

از طریق سیل های وحشتناک گِلی، سلاح های انرژی و نسل کشی برنامه ریزی شده، زمین به طور ناگهانی توسط ده ها میلیون نفر رها می شود. تمام معماری و تکنولوژی این تمدن برتر به سرقت رفت و به تمدن جاهلی کنونی منتقل شد.

در میان تارتاری ها افراد بلند قدی بودند که به طور متوسط حدود هشت تا دوازده فوت (243 تا 365 سانتی متر) قد داشتند، آنها با میانگین قد فعلی ما که تنها حدود شش فوت (182 سانتی متر) است، غول‌ها در نظر گرفته می‌شوند.

با این حال، در آن زمان ده فوت (304 سانتی متر) میانگین قد بود. مانند تمدن های قبل از آنها، میانگین ارتفاع دوازده فوت (365 سانتی متر)، پنجاه فوت (1524 سانتی متر) و بیشتر بود.



نقشه کری 1806 تارتاری یا آسیای مرکزی
نقشه کری 1806 تارتاری یا آسیای مرکزی
پرچم قدیمی تارتارها
پرچم قدیمی تارتارها

پرچم قدیمی روسیه

پرچم قدیمی روسیه
پرچم قدیمی روسیه

نکته: در تصویر وسط یک پرچم قدیمی روسیه را می بینیم، با نگاهی به داخل پرچم، اسبی را می یابیم که بر فراز اژدهای تارتاری می دود.

درباره مدیر Bahram

مهندس بهرام : {مدیر تولید محتوای علمی در رسانه زمین تخت پارسی} - برنامه نویس - طراح و گرافیست - کوهنورد == از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره / من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد / که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود ، نقطه

همچنین بررسی کنید:

گنبدآسمان

گنبدآسمان یا قبةالفلک (=گنبد فلک) در حدیث امام کاظم علیه السلام

نام مقاله : گنبدآسمان یا قبةالفلک (=گنبد فلک) در حدیث امام کاظم علیه السلام   …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 18 =