جنس سد ذوالقرنین و گنبد

جنس سد ذوالقرنین و گنبد

نام مقاله : جنس سد ذوالقرنین و گنبد


در قرآن جنس شهاب سنگ رو مس و آهن گفته

❎ زمین کروی 👈 شهاب‌سنگ‌ها به جسم جامدی متشکل از سنگی گفته می‌شود که در یکی از اجرام آسمانی منظومه شمسی تشکیل شده است.
✅ زمین مسطح 👈 خداوند نگهبانی قوی و سرسخت در آسمان قرار داده و جرقه و شهاب می فرستد.

📖وأَنَّا لَمَسْنَا ٱلسَّمَآءَ فَوَجَدْنَٰهَا مُلِئَتْ حَرَسًا شَدِيدًا وَشُهُبًا
📖يرْسَلُ عَلَيْكُمَا شُوَاظٌ مِّن نَّارٍ وَنُحَاسٌ فَلا تَنتَصِرَانِ
📖ولَقَدْ زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَجَعَلْنَاهَا رُجُومًا لِّلشَّيَاطِينِ ۖ وَأَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابَ السَّعِيرِ (5)

آیه 35 سوره الرحمن

بر سر شما شراره‌هايى از [نوع‌] تفته آهن و مس فرو فرستاده خواهد شد، و [از كسى‌] يارى نتوانيد طلبيد.

آیه 96 سوره کهف:

آتُونِي زُبَرَ الْحَدِيدِ ۖ حَتَّىٰ إِذَا سَاوَىٰ بَيْنَ الصَّدَفَيْنِ قَالَ انْفُخُوا ۖ حَتَّىٰ إِذَا جَعَلَهُ نَارًا قَالَ آتُونِي أُفْرِغْ عَلَيْهِ قِطْرًا

براى من قطعات آهن بياوريد، تا آنگاه كه ميان دو كوه برابر شد، گفت: «بدميد» تا وقتى كه آن [قطعات‌] را آتش گردانيد، گفت: «مس گداخته برايم بياوريد تا روى آن بريزم.»

با توجه به یکسان بودن جنس سد ذوالقرنین و جنس شهاب ها به شباهت خاصی از این دو پی‌برده میشه

آیا سد ذوالقرنین مانند یک گنبد کوچکتر درون گنبد اول است ؟

شفاف بودن سد ذوالقرنین و شباهت کریستالی اون این نکته رو تداعی می‌کنه که فلز می‌تونه مانند شیشه شفاف بشه یا مانند کریستال کدر بشه

در چه حالتی فلز می‌تونه تبدیل به کریستال بشه یا شفاف بشه مانند شیشه؟

فلز نمی‌تواند به راحتی به کریستال تبدیل شود، زیرا خواص فیزیکی و شیمیایی آن با مواد کریستالی متفاوت است. اما در برخی شرایط، مانند اعمال فشار بالا و دمای بسیار بالا، فلز ممکن است به شکل کریستالی شفاف شود. به عنوان مثال، در فرآیند سنتز دایموند، گرافیت (فلز) با اعمال فشار بالا و دمای بسیار بالا به شکل دایموند (کریستال شفاف) تبدیل می‌شود.

در علم و صنعت، فرآیندهایی وجود دارند که مشابه فرآیند سنتز دایموند هستند. برخی از این فرآیندها عبارتند از:

1. سنتز نانوذرات: در این فرآیند، از راه‌های مختلف مانند روش هیدروترمال، روش سل-ژل و روش بخار چنگال، نانوذرات از مواد مختلفی ساخته می‌شوند. این فرآیند تشکیل نقاط رنگی در نانوساختارها را میسر می‌سازد و زیرمجموعه‌ای از علم نانوتکنولوژی است.

2. سنتز پلیمر: سنتز پلیمر یا پلیمریزاسیون به فرآیندی اطلاق می‌شود که در آن واحدهای کوچک یا مونومرها بهم متصل شده و زنجیره‌ای بلند و پیوسته از واحدهای تکراری ایجاد می‌شود. این فرآیند میتواند به وسیله روش‌های مختلفی از جمله پلیمریزاسیون رادیکالی و پلیمریزاسیون یونیک صورت بگیرد. ساخت پلاستیکها و رزین‌ها از روی پلیمرها نمونه‌ای از سنتز پلیمر است.

3. سنتز فلزات پیشرفته: در فرآیندهایی مانند روش تجمع بخار فلز، فرآیند هیدروترمال و فرآیند رسوب الکتروشیمیایی، فلزات پیشرفته از آلیاژها و ترکیبات معدنی تولید می‌شوند. این فرآیندها شامل تولید فلزات نادرارتباط‌های قوی و فلزات بسیار سبک مانند المنیوم است.

این فقط چند نمونه از فرآیندهایی هستند که در علم و صنعت از آنها استفاده می‌شود و خواص و کاربردهای مختلفی دارند. مهم است به یاد داشته باشیم که سنتز دایموند یک فرآیند کاملاً منحصر به فرد است که برای تولید یکی از متحرک‌ترین و قیمتی‌ترین سنگ‌ها استفاده می‌شود.
…..
فرآیند سنتز دایموند، یک فرآیند صنعتی است که با استفاده از فشار بالا و دمای بسیار بالا، گرافیت (فلز) به شکل دایموند (کریستال شفاف) تبدیل می‌شود. در این فرآیند، گرافیت به عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود و در یک محفظه خاص، با اعمال فشار حدود ۵۰۰۰۰ بار و دمای حدود ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد، به شکل دایموند تبدیل می‌شود. این فرآیند به دلیل قابلیت استفاده از دایموند به عنوان یک ماده با خواص فیزیکی و شیمیایی بسیار خوب، در صنایع مختلفی مانند الکترونیک، برش و ساخت جواهرات استفاده می‌شود.

یکی از خواص گنبد بالای سر که می‌پنداریم همان سد ذوالقرنین باشد، پیزوالکتریک بودن اون هست

پیزوالکتریک یک خاصیت فیزیکی در برخی مواد است که به آنها امکان تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی و بالعکس را می‌دهد. به عبارت دیگر، این مواد قادرند تا در پاسخ به فشار، نیرو یا ولتاژ، جابجایی داشته باشند و برعکس، در پاسخ به جابجایی، فشار یا نیرو، ولتاژ تولید کنند. این خاصیت در برخی مواد مانند کریستال‌های کوارتز، سرامیک‌ها و پلیمرها وجود دارد و در صنعت الکترونیک، پزشکی، ساعت‌سازی، سنسورها و دستگاه‌های تصویربرداری استفاده می‌شود.

پس این سد بالای سر ما همان فلز هست که با فرایند مانند سنتز دایموند و پیزوالکتریک بودن شفاف و شبکه شبکه ای شش ضلعی میشه

شکل کریستال چرا و چگونه بصورت شش ضلعی در میاد:

شکل کریستال الماس به دلیل ساختار بلوری آن است. ساختار بلوری الماس شامل اتم‌های کربن است که به صورت شش ضلعی تراکم شده‌اند. این شش ضلعی‌ها به صورت مکرر در سه بعد تکرار می‌شوند و به این ترتیب شکل کریستال الماس شکل شش ضلعی به دست می‌آید. این ساختار بلوری باعث می‌شود الماس به شکل بسیار براق و شفافی درخشان باشد.

اگر به جای کربن از اتم سیلیکون استفاده بشه چه شکلی میشه؟

اگر به جای کربن از اتم سیلیکون استفاده شود، ساختار بلوری سیلیکون به دست می‌آید که شامل تراکم شده‌ی اتم‌های سیلیکون به صورت شش ضلعی است. این ساختار بلوری نیز به صورت مکرر در سه بعد تکرار می‌شود و شکل کریستال سیلیکون نیز به شکل شش ضلعی خواهد بود. البته، شفافیت و براقیت الماس در خصوص سیلیکون قابل مقایسه نخواهد بود.

شفافیت بیشتر میشه یا کمتر ؟

شفافیت سیلیکون کمتر از الماس است.

اگر یک گوی کریستالی و سیلیکونی باشه، و داخل اون (حدوداً چهل درصد) در اطراف گوی رو سنگ اخضر قرار بدیم، آیا رنگ بالای گوی به شکل اخضر در میاد ؟ چرا؟(گنبد)

بله، رنگ بالای گوی به شکل اخضر در خواهد آمد. این به دلیل این است که سیلیکون دارای شفافیت کمتری نسبت به الماس است و قابلیت جذب و انعکاس نور بیشتری دارد. در این حالت، نور از سنگ اخضر جذب شده و به صورت انعکاسی در گوی سیلیکونی بازتابیده می‌شود، که باعث تغییر رنگ گوی به شکل اخضر می‌شود.

درختان غول‌پیکر و سیلیکون:

یکی از حقایق پنهان زمین از مردم – درختان غول پیکر 1

شبهات:

در یکی از روایات، صدوق در کتاب «خصال» از حذیفه ابن اسید روایت کرده است که او گفت: «ما جماعتی بودیم که از شرائط و علامات قیام قیامت بحث و مذاکره می کردیم. رسول خدا (ص) که در غرفه ای نزدیک به ما بود، بر ما اشراف نموده و از بحث ما مطلع شد و سپس فرمود: “لا تقوم الساعة حتی تکون عشر ءایات: الدجال، و الدخان، و طلوع الشمس من مغربها، و دآبة الارض، و یأجوج و مأجوج و…؛ ساعت قیامت فرا نمی رسد مگر آنکه ده آیه از آیات الهیه به ظهور می پیوندد: دجال، و پیدایش دودی در آسمان، و طلوع خورشید از مغرب، و پیدا شدن دابة الارض، و خروج یأجوج و مأجوج…”»

تمام علائم گفته شده برای ظهور قائم است و ربطی به فروپاشی زمین ندارد لذا شکستن سد ذوالقرنین هم در زمان ظهور باید اتفاق بیفتند

آیه 97 سوره کهف:

فَمَا اسْطَاعُوا أَنْ يَظْهَرُوهُ وَمَا اسْتَطَاعُوا لَهُ نَقْبًا

نتوانستند از آن [مانع‌] بالا روند و نتوانستند آن را سوراخ كنند.

آیه 98 سوره کهف:

هَٰذَا رَحْمَةٌ مِنْ رَبِّي ۖ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ رَبِّي جَعَلَهُ دَكَّاءَ ۖ وَكَانَ وَعْدُ رَبِّي حَقًّا

گفت: «اين رحمتى از جانب پروردگار من است، و[لى‌] چون وعده پروردگارم فرا رسد، آن [سد] را درهم كوبد، و وعده پروردگارم حق است.»

نکته:
تا کنون متوجه شدیم که زمین یک سیستم بسته است و نمیتوان از آن بالا رفت و یا از آن گذشت و خاصیت سد ذوالقرنین هم دقیقاً همین هست

نکته :
این کوبیده شدن یک مورد رو در ذهن میاره و اون صدای کوبیده شدن ستاره هست در موقع ظهور

علائم ظهور

شباهت طارق و بیت معمور:

بررسی های حول محور طارق و شباهت هایش به بیت معمور

مسجدالاقصی همان بیت معمور:

مسجدالاقصی یا بیت المعمور در کجاست و بیت المقدس چیست ؟

در اینصورت برخی موارد تجربی قابل توجیه خواهند بود :

_/ برخورد موشک ها با سد و شناور ماندن در اون
_/ بازتاب خورشید در سد کریستالی ذوالقرنین

گنبد

گنبد آسمان

 

شبهات :

یک روایت هم بود حضرت محمد صلی الله علیه و اله دید که به اندازه دانه عدس، سد ذوالقرنین دچار شکستگی و ترک شده و بنابه دلایلی تا چند روز از خونش بیرون نیومد که نشون میده سد قابل شکستن هست و گنبد غیر قابل شکستن

پی نوشت:

با توجه به موارد گفته شده :
۱- خورشید و ماه بالای سد ذوالقرنین هستند نه داخل.
۲- آفتاب (تصویر مجازی خورشید) یک‌بازتاب هست که داخل سد دیده میشه
۳- خورشید و ماه که تا کنون از داخل سد، بصورت تجربی مطالعه شده و آزمایش شده تصویر مجازی (پلاسما/هولوگرام) هستند
۴- کعبه در وسط و در مرکز زمین و گنبد اول می‌باشد با این تفاوت که سد ذوالقرنین به طور دقیق با مرکزیت کعبه ساخته نشده
۵- خورشید، ماه، روز، شب چهار مورد (موجود) هستند که جداگانه می باشند.

برای درک گزینه پنجم مقاله زیر مطالعه بشه:

انواع حجاب + دلیل رنگ آبی آسمان

درباره مدیر Bahram

مهندس بهرام : {مدیر تولید محتوای علمی در رسانه زمین تخت پارسی} - برنامه نویس - طراح و گرافیست - کوهنورد == از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره / من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد / که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود ، نقطه

همچنین بررسی کنید:

بزرگنمایی جوی

بزرگنمایی جوی

همانطور که میدانید شکست نور یک پدیده اپتیکی است که در آن نور رسیده از …

2 دیدگاه

  1. سلام. در متن گفته شده فلز به صورت کریستال در میاد. و گرافیت رو مثال زدین
    گرافیت فلز نیست. گرافیت یک شبه فلز است.
    مثالی که واقعا فلز به شیشه تبدیل بشه هنوز در مراجع علمی گزارش نشده است.
    با تشکر

    • سلام;
      گرافیت مصنوعی نوعی فلز هست و درخشش فلز و خاصیت فلز هم داره.

      گرافیت مصنوعی ماده ای متشکل از کربن گرافیتی است که از گرافیت کردن کربن غیر گرافیتی ، رسوب شیمیایی بخار از هیدروکربن ها در دمای بالاتر از 2500 کلوین، با تجزیه کاربیدهای ناپایدار حرارتی یا با کریستال شدن از مذاب فلزات به دست آمده است.
      https://www.sciencedirect.com/topics/chemical-engineering/artificial-graphite

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =