تناقض ریاضیاتی مدل زمین کروی (تناقض ماه)

تناقض ریاضیاتی مدل زمین کروی (تناقض ماه)

لطفا کپشن با دقت مطالعه شود، درک این پست و اثبات منتشر شده در آن نیازمند دانش و تجسم قوی هندسی می باشد.

طبق ویدیو واضح است که بر اساس مدل زمین کروی نهایت اختلاف زاویه ی رویت ماه کامل از روی زمین به هنگام طلوع ماه در یک نقطه ی مشخص، بین اعتدال بهاری و پاییزی قرار دارد که میزان آن چهل و چهار درجه است و در هر دو زمان دیگری از سال این اختلاف زاویه برای طلوع ماه کمتر از چهل و چهار درجه باید باشد. اما در شهر دبی دو عکس به هنگام طلوع ماه در بهار و پاییز گرفته شده که اختلاف زاویه ی بین دو ماه کامل پنجاه و هشت درجه محاسبه شده است یعنی چهارده درجه بیشتر نسبت به مدل زمین کروی و این یک تناقض بزرگ برای این مدل است که هیچ پارامتری از فرضیات مدل زمین کروی و خورشید مرکزی برای توجیه این پدیده وجود ندارد. لازم به ذکر است که علت وجود پنجاه و هشت درجه برای ماه در زمین تخت، حد اکثر زاویه ی تابش بیست و نه درجه ای ماه کامل نسبت به افق به هنگام ظهر قمری در قطب شمال یا جنوب (عرض جغرافیایی نود درجه ی شمالی و جنوبی) است که در طبیعت این میزان مانند حداکثر اختلاف زاویه ی فصل های ماه (دو برابر بیست و نه درجه معادل پنجاه و هشت درجه) برای حداکثر اختلاف زاویه ی رویت ماه به هنگام طلوع نیز صادق است، همانطور که برای خورشید این مقدار دو برابر بیست و سه و نیم درجه معادل چهل و هفت درجه برای حداکثر اختلاف زاویه ی فصل ها و حداکثر اختلاف زاویه ی رویت خورشید به هنگام طلوع است. البته با این شرط که اعداد بیست و سه و نیم درجه و بیست و نه درجه را برای خورشید و ماه درست بیان کرده باشند و خطایی در آزمایش هایشان وجود نداشته باشد. در هر صورت این دو تصویر منتشر شده از دبی، عدم درستی مدل زمین کروی را اثبات کرد.

اعتبار : @drmjaf

درباره زمین تخت پارسی

💎سایت زمین تخت پارسی : FlatEarthFarsi.ir - 🔷کانال تلگرام/روبیکا/ایتا🆔/ @FlatEarthFarsi_ir - 📷پیج اینستاگرام instagram.com/FlatEarthFarsi_ir

همچنین بررسی کنید:

مسیر های پروازی - رائفی پور

مسیر های پروازی – رائفی پور

در ابتدای مقاله توضیحات لازم برای مسیر پروازی مطالعه کنید و سپس به استدلال خنده …

3 دیدگاه

  1. سپاس فراوان از شما عزیزان دل انگیز خفن به اون آگاهی که خدا مد نظرش هست برسید و ابر انسان بشید!

  2. بنظر شما در این محاسبات مدار ماه به دور زمین را دایره در نظر گرفته اید که به اعتقاد زمین کروی ها این مدار بیضی است. شاید اعمال مدار بیضی در محاسبات جواب درستی نتیجه دهد که همان 44 درجه است.

    • … در شهر دبی دو عکس به هنگام طلوع ماه در بهار و پاییز گرفته شده که اختلاف زاویه ی بین دو ماه کامل پنجاه و هشت درجه محاسبه شده است یعنی چهارده درجه بیشتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =